Micro-SDhttp://www.thomann.de/nl/korg_pa_600_musikant_sd_dongle.htm


http://www.amazon.com/Korg-Pa600-Musikant-Micro-Sd/dp/B00IBIDO8I

 

Korg PA600 Musikant klanken en styles voor PA600

Algemeen

Als u al enige tijd plezier aan uw Korg PA600 keyboard beleeft zou u de Korg PA600 Musikant klanken en styles voor PA600 eens onder de loep moeten nemen. Deze uitbreiding geeft u een flinke lading nieuwe styles en klanken, genoeg om weer maanden, misschien wel jaren plezier van te hebben. Installeren is vrij eenvoudig; het pakket is in feite een soort dongle op een micro SD-kaart (er is een slot hiervoor achterop de PA600). Zelf dient u de daadwerkelijke software te downloaden van internet en middels een USB-stick uw Korg PA600 in te brengen, alle aanwijzingen hiervoor krijgt u bij het pakket.

Een waar feest

Het genre van deze uitbreiding is redelijk breed maar richt zich voornamelijk op de diverse soorten ballroom dance. Daarbij richt deze uitbreiding zich specifiek op genres volksmuziek die populair zijn in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Als u ooit dergelijke grote concerten heeft gezien op de Duitse tv dan weet u waar 't om gaat: gezellige meeklapmuziek, schlagers, met lederhosen, dirndls, accordeons, tuba's, klarinetten en hier en daar een jodelaar. Soms zitten daar ook genres bij die wat meer richting rock en country gaan, met onder andere 150 styles, 8 drumkits, 150 klanken en 199 pads hoeft u zich in ieder geval niet te vervelen. Bij zulke concerten zitten trouwens vele duizenden fans in de zaal, het genre leeft enorm in de genoemde landen. Korg speelt daar op in met deze uitbreiding zodat u uw eigen Korg PA600 kunt verrijken met al deze stijlen.

Tips of opmerkingen over dit product                                

  • Let op: De micro-SD fungeert als een soort dongle, u heeft een internetverbinding nodig om de daadwerkelijke bestanden te downloaden bij Korg en een USB-stick om ze naar uw Korg PA600 te verschepen.

 


Cüneyt Ertac

Korg TR-10 Micro-SD für Pa600

 

 

Cüneyt Ertac Korg TR-11 Micro-SD für Pa900

           Korg Iran